Politie Hollands Midden

Datum: 20 mei 2009

Gouda Aanrijding fietser Een bestelauto met een 37-jarige man uit Moerkapelle raakte op dinsdag 19 mei om 17.34 uur in botsing met een 56-jarige fietser uit Zoetermeer. De bestelauto reed over Rottedijk, uit de richting van de Moerkapelse Zijde, toen hij een bocht nam. Hij hield niet genoeg rechts, waarna de aanrijding met de fietser ontstond. De linker buitenspiegel van de auto raakte de 56-jarige man tegen zijn ribben. Hij is per ambulance naar het Lange Land Ziekenhuis overgebracht.

Katwijk Verdachten van heling gestolen bromfiets aangehouden De politie heeft woensdag 20 mei rond 00.15 uur aan de 1e Mientlaan twee mannen aangehouden die aan het sleutelen waren aan twee bromfietsen waarvan er in ieder geval één gestolen bleek te zijn. De verdachten zijn een 19-jarige man uit Den Helder en een 26-jarige man uit Valkenburg. Ze vertelden dat ze de gestolen bromfiets op marktplaats hadden gekocht. De verdachten zijn voor het verdere onderzoek in deze zaak ingesloten.

Leiden Sigaret oorzaak brand in woning Een niet goed uitgemaakte sigaret is er de oorzaak van geweest dat er dinsdag 19 mei rond 20.00 uur brand in een woning aan de Molenstraat ontstond. De politie haalde de bewoonster uit haar woning. Zij had rook en roet binnengekregen en liep lichte brandwonden op. Zij werd voor behandeling overgebracht naar het LUMC. De brand werd bestreden door de brandweer. Naburige bewoners moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Leiden Aanrijding tussen motorrijder en automobilist Woensdag 20 mei gebeurde er rond 08.20 uur op de kruising afrit A4 met de Europaweg een aanrijding. Een 37-jarige automobilist uit Den Haag verleende bij het verlaten van de afrit geen voorrang aan een 43-jarige motorrijder uit Oegstgeest. Deze raakte gewond. Met onbekend letsel werd hij overgebracht naar het LUMC.
---



Politie Hollands Midden