Politie Gelderland-Zuid

Overval op cafetaria

Nijmegen, 20-05-2009 o Dinsdagavond omstreeks 23.15 uur is een cafetaria in de wijk Weezenhof overvallen. De politie ging direct ter plaatse.

Ter plaatse bleek dat twee mannen met bivakmutsen de cafetaria zijn binnengekomen, beiden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Onder bedreiging hebben zij geld meegenomen dat in de kas zat. Hierna zijn de daders in onbekende richting vertrokken. De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezocht, maar de daders werden helaas niet meer aangetroffen. Hierop is een buurtonderzoek ingesteld en heeft de politie met getuigen gesproken.

Signalement

Van de daders is een beknopt signalement bekend. Het betreft twee mannen met een donkere huidskleur. Eén van de mannen was ongeveer 1.85m lang, de ander ongeveer 1.75m. Beiden hadden een slank postuur. Eén van de daders droeg een trui of t-shirt met opdruk. Verder droegen beide mannen een zwarte bivakmuts.

Getuigenoproep
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie, Team Dukenburg-Lindenholt via telefoonnummer 0900-8844. Als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (15)

Laatst gewijzigd 20-05-2009 10:32 | © Regio Gelderland-Zuid |