Gemeente Bernheze


subsidiebeleid welzijn

Rekenkamercommissie Bernheze onderzoekt subsidiebeleid welzijn

De rekenkamercommissie van de gemeente Bernheze doet dit jaar een onafhankelijk onderzoek naar het subsidiebeleid op het gebied van welzijn. De rekenkamercommissie bestaat uit drie externe leden (geen inwoners of gemeenteraadsleden van Bernheze), die ieder jaar een onderzoek doen naar een bepaald beleidsterrein van de gemeente Bernheze. Centrale vragen bij het onderzoek zijn: wordt er gewerkt volgens de wet- en regelgeving, wordt er efficiënt gewerkt en wat hebben de inwoners en bedrijven in Bernheze er aan?

De rekenkamercommissie betrekt ook de mening van de vrijwilligers- en zelforganisaties over het gevoerde subsidiebeleid van de gemeente Bernheze bij haar onderzoek. Alle organisaties binnen de gemeente Bernheze zijn hiervoor inmiddels benaderd met een vragenformulier. In de vragen komen aspecten aan de orde als de mate van tevredenheid over de toekenning, de ervaring met de aanvraagprocedure en de rol van de gemeente Bernheze bij de subsidietoekenning.
Vrijwilligers- of zelforganisatie die geen formulier ontvangen hebben en hun mening willen geven, kunnen het formulier opvragen bij mevrouw J. Braam, ambtelijk secretaris van de rekenkamercommissie, telefoon (0412) 45 88 88. U kunt het ook hieronder downloaden. U kunt tot 2 juni 2009 reageren.

Vragenlijst over subsidiebeleid Welzijn

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35