Persberichten

Sneak preview nieuwe collecties op Zomerbeurs

Publicatiedatum: 20-05-2009

Utrecht
18 mei 2009

In zomerse sferen alvast de nieuwe herfst/wintercollecties bekijken en inkopen: dat is de insteek van de Zomerbeurs van Trade Mart Utrecht. De beurs wordt gehouden op 28 en 29 juni 2009 in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers krijgen een sneak preview van de nieuwe collecties en zien als eerste alle trends en noviteiten voor het najaar. Ook profiteren ze van speciale acties en aanbiedingen. Zo is er de speciale Zomerbeursactie, waardoor niemand de Zomerbeurs met lege handen verlaat.

Het is voor het eerst dat Trade Mart de Zomerbeurs organiseert. Hiermee speelt Trade Mart in op de behoefte van diverse bezoekersgroepen aan een extra inkoopmoment. "Eind juni is voor een aantal van onze bezoekers een uitermate geschikte periode om in te kopen", verduidelijkt Trade Mart manager Jurgen Pietersen "Bijvoorbeeld voor de segmenten woonaccessoires en modeaccessoires. We wilden deze groepen graag bedienen."

Actie
Ieder bezoeker van de Zomerbeurs ontvangt een strandtas met leuke gadgets, kortingscoupons én met een 'Zomerbeurs-altijd-prijs-lot'. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een LCD-televisie, portable DVD-spelers, wellness zomer beautypakketten en een vakantiecheque ter waarde van ¤ 1.000,-. Ook exposanten stellen prijzen beschikbaar, zoals een espressoapparaat, woonaccessoires, trendy tassen en zilveren sieraden.

Nieuws van exposanten
Rice Holland presenteert op de Zomerbeurs veel nieuwe artikelen voor dit najaar; nieuwe prints voor de keuken, een badkamerlijn, nieuwe tassen, sjaals, servies, kinderartikelen, manden en lampenkappen. En als klap op de vuurpijl een hele mooie Scandinavische invulling voor de Kerst. Sieradenmerk Camps & Camps toont de wintercollectie Frutti di Bosco, Wild Fruits of the Forest met colliers in paarse en rode schakeringen, wilde rozen als ringen en oorbellen en glanzende armbanden. Tassenleverancier Bulaggi lanceert de collectie 'Pura e Passionata', waarin kant een opvallende comeback beleeft.

Zomerse producten
Wie nog zomerproducten wil scoren, kan ook op de Zomerbeurs terecht. Abodee lanceert onder andere bekers van het Zwitserse merk Trendform. Deze vormen een set van zomers gekleurde bekers die lijken op gewone plastic bekertjes, maar die zijn gemaakt van transparant kunststof. Perfect voor gebruik buiten. Uitgeverij Schoolsupport heeft een speciale zomeraanbieding. Verschillende kaartspelen met breinkrakers voor thuis en op reis, in een compacte displaydoos. Tijdens de Zomerbeurs zijn er per display 2 kaartspellen naar keuze gratis.

Praktisch
De Zomerbeurs vindt plaats op 28 en 29 juni 2009 bij Trade Mart Utrecht in het Beatrixgebouw. En is open van 10.00 tot 18.00 uur. De beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Kijk voor meer informatie op www.trademart.nl

Trade Mart Utrecht
Trade Mart Utrecht is hét handelscentrum voor de Nederlandse detaillist en bestaat al ruim veertig jaar. Ruim 400 exposanten hebben hier een permanente showroom. Jaarlijks bezoeken 75.000 detaillisten Trade Mart Utrecht om hun orders te plaatsen, maar ook voor een totaaloverzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het aanbod is ingedeeld in de segmenten Jewels & Watches (maandelijks open, 4 meerdaagse events per jaar), Home & Living (maandelijks open), Fashion Accessories en Direct Sales (wekelijks open), Fun & Fancy (maandelijks open). Trade Mart Utrecht organiseert jaarlijks de Nieuwjaarsbeurs, Voorjaarsbeurs, Zomerbeurs en Najaarsbeurs. Meer informatie: www.trademartutrecht.nl

----------------------------------------------------------- EINDE PERSBERICHT ----------------------------------------


VNU Exhibitions