Gemeente Eersel


Sportinformatiegids

De gemeente Eersel komt aankomend schooljaar met iets nieuws.... de sportinformatiegids! In deze gids worden alle sportverenigingen uit de gemeente Eersel op een overzichtelijke manier bij elkaar gezet. Aan het begin van volgend schooljaar krijgen alle basisschoolkinderen deze gids mee naar huis. Voor verenigingen een uitgelezen kans om potentiële toekomstige leden te bereiken!

Natuurlijk willen we het overzicht in de gids zo compleet mogelijk maken. Daarvoor hebben we de actuele gegevens nodig van de verschillende verenigingen. De verenigingen ontvangen deze week een brief met het verzoek de gegevens aan te leveren voor 14 juni zodat we de gids voor het volgend schooljaar af kunnen maken. De gegevens geeft u heel makkelijk door via een formulier op de gemeentelijke website. Het 'formulier sportinfogids gemeente Eersel' kunt u hieronder invullen.

Beschikt u niet over een internetverbinding dan kunt u uw gegevens per post naar de gemeente Eersel sturen t.a.v. dhr. Freek Bijnen, postbus 12, 5520 AA in Eersel.

Wij hopen zo veel mogelijk gegevens te ontvangen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd e-mailen naar sportcoördinator Freek Bijnen, f.bijnen@eersel.nl.

Formulier sportinfogids gemeente Eersel