FloraHolland


Nieuwe online catalogus van PlantConnect.nl verbetert gebruiksvriendelijkheid

FLORAHOLLAND (20 mei 2009) - In oktober 2008 lanceerde FloraHolland Connect de website PlantConnect.nl, ter vervanging van de website www.landelijkeaanbodsbank.nl. Tot nu toe waren kopers nog in de gelegenheid om in het oude overzicht van LAB naar beschikbaar aanbod te zoeken. Maar ook deze omgeving krijgt een nieuw jasje. Vanaf woensdag 3 juni kunnen kopers kennis maken met de nieuwe catalogus van PlantConnect.nl.

Wat betekent dit voor u als koper?
De nieuwe catalogus van PlantConnect.nl maakt niet alleen het zoeken en vinden van beschikbaar aanbod en de bijbehorende specificaties eenvoudiger, ook de gebruiksvriendelijkheid is sterk verbeterd. Maar wat betekent dit concreet voor u als koper? Hieronder enkele voorbeelden van het gemak van de nieuwe catalogus:
- Bij het invoeren van een zoekterm geeft de zoekmachine een suggestielijst. In die lijst kunt u direct en in één oogopslag zien of het product dat u zoekt is opgenomen in het aanbod.
- Zoekt u aanbod van een specifieke kweker dan is een deel van de naam of een administratienummer voldoende.

- Aanbodsregels die voor u interessant zijn kunt u aan uw `Favorieten' toevoegen.

- U kunt kiezen tussen `snel zoeken' en `uitgebreid zoeken'.
- Productfoto's worden vergroot weergegeven als u er met uw muis overheen beweegt.

- Kwekersgegevens worden weergegeven wanneer u met uw muis over de bedrijfsnaam heen beweegt.

- De zoekresultaten worden op een logische en overzichtelijke wijze gepresenteerd, in veel minder kolommen dan het oude zoekscherm.

FloraHolland Connect nodigt u uit om de nieuwe catalogus van PlantConnect.nl te gebruiken en te ervaren. Om u te laten wennen blijft de oude LAB tijdelijk beschikbaar naast de nieuwe catalogus. Tips en wensen over het nieuwe overzicht zijn van harte welkom. Op deze manier optimaliseren we de zoekmethode en probeert FloraHolland de handelsactiviteiten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over PlantConnect.nl of heeft u vragen, tips of wensen? Raadpleeg dan de website www.plantconnect.nl of informeer bij uw contactpersoon van FloraHolland Connect. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen en reactie.