Dienstenbond CNV

Nieuws

20 mei 2009

Leden stemmen in met sociaal plan Euradius

In twee bijeenkomsten in Alphen aan de Rijn en Meppel is door de vakbonden het principeakkoord voor een sociaal plan toegelicht en uitgelegd. Naar aanleiding van de vergadering in Alphen aan de Rijn is nog een aantal zaken in het plan gewijzigd. Tijdens de bijeenkomst in Meppel hebben de aanwezigen zich in grote meerderheid uitgesproken voor de gemaakte afspraken. Met de leden uit Alphen aan de Rijn was overeengekomen dat zij schriftelijk hun stem konden uitbrengen. De leden van zowel CNV Media als die van Kiem hebben in meerderheid ingestemd met de gemaakte afspraken. Werkgever is hiervan in kennis gesteld.

Hoe nu verder
Het sociaal plan is goedgekeurd door de leden; de handtekening van de bonden kan onder het sociaal plan komen. De sollicitatiegesprekken voor Printforce lopen en wij hebben begrepen dat een aantal werknemers al een aanbod hebben gehad. Zij kunnen terugvallen op de afspraken zoals wij die hebben gemaakt voor de overgang naar Printforce. Naar verwachting zal werkgever binnenkort ontslagaanvragen uitdoen voor de eerste groep werknemers die hun baan helaas zullen verliezen. Leden van CNV Media kunnen zich voor juridische ondersteuning melden bij het regiokantoor van de bond. Voor de werknemers die woonachtig zijn in de provincie Zuid-Holland is dat ons kantoor in Rotterdam (tel. 010- 26 511 11); alle andere leden verwijzen wij naar onze site; onder kopje Contact onderaan de site vindt u de adressen van alle regiokantoren.

Tenslotte
We realiseren ons dat er de komende tijd veel op u afkomt. Als lid van CNV Media kunt u altijd contact met ons opnemen via a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl