Senternovem

20-05-2009 | Gratis individueel advies duurzame energie paddenstoelensector

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 mei 2009

Als ondernemer denkt u voortdurend na over hoe u uw bedrijfsvoering kan verbeteren en daarmee ook hoe u energie kan besparen. De toepassing van duurzame energie is een manier om de kosten van energie te reduceren en tevens uw bedrijfsvoering klimaatvriendelijker te maken. Binnen het programma meerjarenafspraak energie (MJA-e) paddenstoelenteelt 2007-2011 wordt de mogelijkheid geboden om een advies op maat te krijgen voor uw bedrijf.

Actuele mogelijkheden duurzame energie
De ontwikkelingen gaan snel en wellicht is het al een tijdje geleden dat u zich in de mogelijkheden van duurzame energie voor uw bedrijf heeft verdiept. Bent u benieuwd naar de actuele mogelijkheden van duurzame energie op uw bedrijf? In dit Excel bestand vindt u een actueel overzicht van de opties voor duurzame energie die voor uw bedrijf technisch en economisch interessant kunnen zijn.

Meld u nu aan!
Wilt u in aanmerking komen voor kosteloos individueel advies door een professionele adviseur? Vul dan uw bedrijfsgegevens in op het invoerblad, sla het bestand op en stuur het naar de heer J. Gielen (Jan.Gielen@cpoint.nl). Uit de ingezonden reacties worden vijftien bedrijven geselecteerd die in aanmerking komen voor het individuele advies. Enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor het advies is dat u MJA-e paddenstoelen deelnemer bent. We ontvangen uw reactie graag zo snel mogelijk - uiterlijk 31 mei 2009 - zodat de selectie gemaakt kan worden.
Contact

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheid voor advies op het gebied van duurzame energie of over uw deelname aan de MJA-e paddestoelenteelt, neem dan contact op met de heer G. Boode.