Senternovem

20-05-2009 | Geslaagd Open Huis Watertechnologie

Afgelopen maandagmiddag 18 mei vond in het Watermuseum te Arnhem het Open Huis Watertechnologie plaats. Zo'n 100 geïnteresseerden uit de watersector waren aanwezig om meer informatie te krijgen over de nieuwe tenders, om te netwerken en adviesgesprekken te voeren met projectadviseurs.

De middag stond in het teken van diverse presentaties over het Innovatieprogramma Watertechnologie. Hierin kwamen o.a. de feiten en cijfers vanaf de start van het programma aan de orde en werden ook de successen belicht. Daarnaast werd uitgebreid ingegaan op alle informatie rondom de nieuwe tenders.

Na het plenaire gedeelte konden de bezoekers kiezen uit diverse activiteiten. Zo kon men aanhaken bij interessante discussies over onderwerpen als `TTI, InnoWATOR: hoe houden we de time-to-market zo kort mogelijk?', `Watertechnologie Internationaal' of `Hoe kunnen we de resultaten beter voor het voetlicht brengen?'. Ook was er genoeg ruimte om te netwerken en kon de waterkennis verder worden uitgebreid door rond te kijken in het museum of mee te doen aan een ware waterproeverij. Tevens zijn er vele interessante adviesgesprekken gevoerd over projectideeën voor de nieuwe tenders met adviseurs van SenterNovem.

De middag werd afgesloten met een netwerkborrel en positieve reacties uit de watersector!