Amsterdam RAI

Samenwerking Amsterdam RAI Hotel & Travel Service en Seatme

18 mei 2009

Amsterdam RAI Hotel & Travel Service gaat samenwerken met Seatme. Bezoekers, exposanten en organisatoren van een evenement in Amsterdam RAI kunnen vanaf nu heel gemakkelijk en snel een restaurant naar keuze reserveren via de online reserveringssite van Seatme.

Seatme biedt de nieuwe manier van het reserveren van een restaurant in Amsterdam en omstreken, door snel, veilig en direct bevestigd online te boeken. Je kunt kiezen op locatie of prijsklasse en er is een plattegrond beschikbaar die precies toont waar het restaurant gelegen is ten opzichte van Amsterdam RAI.
De afdeling Amsterdam RAI Hotel & Travel Service kan adviseren over de keuze en de locatie van het restaurant.

Amsterdam RAI Hotel & Travel Service

Amsterdam RAI Hotel & Travel Service (RHTS) heeft zich gespecialiseerd in het regelen van hotelaccommodaties voor organisaties, bezoekers en exposanten van evenementen in de RAI en andere locaties. Als grootste hotelreserveringkantoor van Amsterdam beschikt RHTS over voortreffelijke kennis van de hotels in en rond onze hoofdstad.

Ook biedt Amsterdam RAI Hotel & Travel Services een zorgvuldig gemaakte selectie van de beste partners voor vluchten naar en van Amsterdam, transfers, excursies en auto- en fietsverhuur. Deze diensten kan men eenvoudig online boeken via de op maat gemaakte evenement website.


*