Gemeente Aa en Hunze


Kennismakingsbezoek Commissaris van de Koningin in Aa en Hunze

De Commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar heeft op woensdag 20 mei zijn eerste kennismakingsbezoek afgelegd in de gemeente Aa en Hunze. De heer Tichelaar werd op het gemeentehuis in Gieten hartelijk ontvangen door het college.

Virtueel contact

Na een gesprek met het college nam Tichelaar een kijkje in de Wegwiezer in het gemeentehuis. De consulenten van de Stichting Welzijn Aa en Hunze legden de functie uit van de Wegwiezer, het loket voor burgers voor vragen over Wonen, Zorg en Welzijn. Daarna werd het Virtueel Loket toegelicht en ook het gebruik ervan getoond door virtueel contact te leggen met de Stichting Welzijn Aa en Hunze.

Rondleiding

Het laatste onderdeel van de kennismaking was een bezoek aan het multifunctioneel centrum (MFC) De Badde in Annerveenschekanaal. Hier kreeg de heer Tichelaar informatie over de virtuele brede school, een onderdeel van het project Telebrink. Daarna werd de heer Tichelaar door het multifunctioneel centrum geleid.

Geslaagd

Afsluitend gaf de heer Tichelaar aan dat hij het bezoek een zeer geslaagde eerste kennismaking met onze gemeente vond. In de komende tijd hopen we hem geregeld te mogen ontmoeten in Aa en Hunze.