Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Officiële kennismaking Innovatiefonds en Inspiratieparken

Het Gastvrij Nederland project krijgt met de dag meer kleur! Zo is er al een flinke club bij elkaar die deelnemen aan het Innovatiefonds en zijn de vijf Inspiratieparken inmiddels bekend. Op 12 mei vond de officiële kennismaking plaats op Recreatieoord de Panoven te Zevenaar. Omgeven door een authentieke entourage gaven de ruim 20 deelnemers van het Innovatiefonds een korte voorstelling van hun organisatie.

De vijf Inspiratieparken gaven een uitgebreide presentatie van hun park met de hun spannende toekomstplannen. Nu de club vrijwel compleet is, zijn er ook heldere vervolgstappen uitgestippeld voor de invulling van de Experience Dag op 24 november en de ontwikkeling van de vijf Inspiratieparken. 16 juni zal de volgende bijeenkomst zijn op het Inspiratiepark Vlugtenburg aan Zee in âs Gravenzande. Op deze dag zullen de vijf parken op alle bedrijfsfacetten geanalyseerd worden door het Innovatiefonds.

Ook benieuwd naar de deelnemers van het Innovatiefonds, fotoâs en evaluatie van 12 mei?
Bekijk nu de Blogspot van Gastvrij Nederland !
http://gastvrijnederland.blogspot.com/2009/05/tijd-voor-praktijk.html http://gastvrijnederland.blogspot.com/2009/05/innovatiefonds-kick-off. html
http://gastvrijnederland.blogspot.com/2009/05/deelnemers-innovatiefond s.html

Op de website van Gastvrij Nederland vindt u nóg méér informatie! Zo stellen alle deelnemers zich zelf voor en geeft ieder zijn/haar eigen unieke visie m.b.t. Gastvrij Nederland!
http://www.gastvrijnederland.net/wps/wcm/connect/web+content/RecronWeb site/ContentGastVrijNederland/Innovatiefonds/

20 mei 2009