Ingezonden persbericht

De Betteld organiseert deze zomer talentenjacht

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld organiseert deze zomer weer een talentenjacht met de naam 'Talent voor de Koning'. Tijdens deze talentenjacht kunnen de deelnemers allerlei talenten gebruiken om Koning Jezus te eren. De twee tot best verkozen acts mogen op zondag voor een groot publiek hun act opvoeren. In de herfstvakantie vindt de uiteindelijke finale plaats.

'Talent voor de Koning' is vorig jaar begonnen en was een groot succes. Eigenaar van De Betteld Gerhard Hobelman hierover: "Ik had niet verwacht dat er in christelijk Nederland zo veel talent rondliep. We hebben echt genoten." De 10 beste finalisten gaan binnenkort de studio in om hun act op cd te laten zetten. Ook dit jaar zal dit de finaleprijs zijn. Deze cd wordt in heel Nederland verkocht.

Iedereen op het park mag aan de talentenjacht meedoen en zich op het vakantiepark opgeven. Een jury met muziekexperts en Gerhard Hobelman beoordeelt welke twee acts die week de beste zijn en die mogen optreden tijdens de gezinsdienst.

In de herfstvakantie vindt de finale van 'Talent voor de Koning' plaats. Alle winnaars van de verschillende vakantieweken komen dan bij elkaar voor een laatste optreden op De Betteld.

Op www.betteld.nl kan aan het einde van de zomervakantie worden gekozen voor de favoriete artiest. De optredens tijdens de gezinsdiensten zijn dan te bekijken en beluisteren via YouTube.

Kijk voor meer info op www.betteld.nl. Hier kan ook een vakantie op het christelijke park worden geboekt.