Gemeente Edam-Volendam

Informatiebijeenkomst over verkeersouders

Op woensdag 20 mei a.s. organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland een informatiebijeenkomst over verkeersouders. Deze vindt plaats in het Stadskantoor van 20.00 tot 21.30 uur.

Wethouder van verkeer Wim Runderkamp zal een korte inleiding verzorgen over het belang van verkeersveiligheid van kinderen. Vervolgens zal de heer De Vries, verkeersouder van de Trimaran, een presentatie houden over het project verkeersouders van Veilig Verkeer Nederland. Hierbij worden voorbeelden getoond van verkeersveiligheidsprojecten uit de praktijk. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer u geĂŻnteresseerd bent deze avond bij te wonen, wordt u verzocht zich schriftelijk aan te melden bij: Veilig Verkeer Nederland, t.a.v. Gerard van der Does, Antwoordnummer 630, 1270 WB Huizen. Dit onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats en gelieve daarbij te vermelden bij welke basisschool u betrokken bent. U kunt zich ook per e-mail aanmelden: steunpuntnoordholland@vvn.nl Uw aanmelding dient uiterlijk 13 mei a.s. te zijn verzonden.