Gemeente Brummen


Woensdag 20 mei: opinierende raadsvergadering

(Oorspronkelijke publicatie datum: 16-05-2009)

Op woensdagavond 20 mei 2009 staat de Kadernota 2010-2013 centraal bij opiniërende vergadering vande gemeenteraad. De bijeenkomst begint om 20 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. Tijdens deze bijeenkomst wordt in samenhang met de kadernota ook een discussienota besproken over de koers van de gemeente Brummen in relatie tot de economische recessie. Tot slot stat op de agenda ook de bespreking van de eerste bestuursrapportage 2009.

Kadernota
De Kadernota is bedoeld als instrument van de gemeenteraad om duidelijke prioriteiten (kaders) aan te geven aan het college bij de voorbereiding van de Programmabegroting voor het jaar 2010. Deze wordt dit najaar opgesteld. De Kadernota kunt u downloaden via deze website (kijk in het Digitaal Loket). Ook ligt de Kadernota ter inzage op het gemeentehuis en bij de dependance in Eerbeek.

Iedereen is van harte welkom deze openbare bijeenkomst bij te wonen. Wenst u over dit onderwerp het woord te voeren en mee te praten, dan kun u dat melden bij de griffie van de gemeenteraad. Dit kan via mailadres griffie@brummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 85 97. Indien u (ook) schriftelijk een reactie aan de raad ken-baar wil maken, kunt u dat uiterlijk 18 mei mailen naar de griffie.