Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
19 mei 2009

Spannende ontknoping BestGraduates Law 2009!

Morgen, woensdag 20 mei, vindt de ontknoping van BestGraduates Law 2009 plaats in de exclusieve Boardrooms op de 32e verdieping van de Rembrandt Tower in Amsterdam. Hier strijden de tien finalisten om de begeerde titel van BestGraduate Law 2009. Naast deze titel ontvangt de winnaar ook een geldprijs van ¤ 10.000.

BestGraduates Law is dé game voor toptalent dat afstudeert aan een Nederlandse universiteit. Vanaf september 2008 streden bijna 200 rechtenstudenten voor een plaatsje in de finale waarbij een aantal zware selectierondes moesten worden doorlopen. Tijdens de voorrondes kregen de kandidaten de unieke kans om kennis te maken met de MP's van de zeven deelnemende juridische topwerkgevers; AKD Prinsen Van Wijmen, Allen & Overy, Baker & McKenzie, Clifford Chance, de Rechtspraak, Houthoff Buruma en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Op de finaledag moeten de kandidaten een snelpleitsessie houden voor een meervoudige kamer, vindt een groepsdiscussie plaats en zal er nog een verrassend selectieonderdeel voorbij komen.

Exclusieve game, exclusieve prijzen
BestGraduates Law wordt georganiseerd in samenwerking met zeven juridische topwerkgevers. Naast de titel en de geldprijs kunnen de finalisten zeer exclusieve prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende kantoren en de Rechtspraak, zoals o.a.:
* Een internationale Summer School aan de University of Cambridge
* Een internationale stage in New York
* Een kijkje in de keuken van de Rechtspraak tijdens Summercourt

Twee games
BestGraduates bestaat uit twee games: de juridische game BestGraduates Law en een corporate game BestGraduates. Kijk voor meer informatie op www.dekortstewegnaardetop.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast BestGraduates organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs (het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers), De Nederlandse Carrièredagen, de Carrièrebeurs Overheid en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.