Ingezonden persbericht


Rogier van Ewijk nieuwe algemeen directeur Terberg Leasing B.V

Per 30 juni 2009 zal de heer R. (Rogier) van Ewijk de functie van algemeen directeur van Terberg Leasing B.V gaan vervullen. Hij volgt dan interim directeur mevrouw C. (Conny) Westdijk-Wilkes op.

Rogier van Ewijk is 49 jaar. Hij heeft een grote ervaring opgebouwd in de leasesector. Vanaf 1995 als commercieel en later als algemeen directeur bij Runoto Leasing (vrachtwagenlease) en van 2001 tot 2007 als medeoprichter en directeur bij Directlease. Rogier van Ewijk is 8 jaar bestuurslid geweest van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). Van 2007 tot op heden heeft hij diverse interim opdrachten gedaan.

Wim Terberg, voorzitter van de Raad van Bestuur van Terberg Group B.V.: "Wij zijn zeer verheugd met de komst van Rogier van Ewijk als nieuwe directeur bij Terberg Leasing. Rogier is een ondernemer met een commerciële instelling en heeft een brede ervaring in de leasebranche. Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met de komst van Rogier van Ewijk onze solide positie in de markt verder kunnen verstevigen".

Rogier van Ewijk kijkt uit naar zijn nieuwe job: "Terberg Leasing ken ik als een bedrijf met een sterke reputatie in de branche, een bedrijf waar ik veel respect voor heb. Het familiaire karakter in combinatie met de professionaliteit van de organisatie spreekt mij bijzonder aan".

Over Terberg Leasing B.V.

Terberg Leasing is een zelfstandige werkmaatschappij van Terberg Group B.V., die haar oorsprong vindt in 1869 en al 140 jaar het karakter van het familiebedrijf heeft weten te behouden. Terberg Leasing is met 23.000 auto's en 150 medewerkers de grootste onafhankelijke leasemaatschappij van Nederland en staat daarmee op de 5e positie in de top 10. Zie ook http://www.terbergleasing.nl.



Ingezonden persbericht