Ingezonden persbericht


Amersfoort, 20 mei 2009
NIEUWSBERICHT

Conceptronic start partnerschap met SHOUTcast

Grab'n'GO Gigabit Full HD mediaspeler ondersteunt als eerste product deze online muziekdienst!

De afgelopen maanden zijn de CFULLHDMAi en zijn voorganger (de CFULLHDMA) veelvuldig bekroond. De CFULLHDMA/CFULLHDMAi functioneert als persoonlijk portaal om digitale mediabestanden in Full HD resolutie (1080p) naar een tv, home cinema of zelfs hi-fi installatie te streamen. De ingebouwde UPnP AV mediaclient geeft makkelijk toegang tot alle bestanden die zich op compatibele opslagapparaten bevinden, zoals de Grab'n'GO CH3MNAS of SNAS, of op een computer. De SAMBA/NFS client geeft eenvoudig toegang tot een gedeelde map binnen het netwerk. Naar aanleiding van het overweldigende succes hebben we dit toch al prijswinnende product ook nog eens geschikt gemaakt voor SHOUTcast.

De CFULLHDMAi beschikt vanaf nu over geïntegreerde toegang tot SHOUTcast. Door deze extra functionaliteit toe te voegen, kun je naar gratis radiostations van DJ's en andere programmamakers over de hele wereld luisteren! Selecteer je eigen favoriete muziekgenre, stem af op een station en het luisterplezier begint! Dankzij de HDMI geluidsondersteuning kun je het apparaat ook rechtstreeks op je hi-fi installatie aansluiten.

Ook CFULLHDMA eigenaars kunnen hiervan profiteren, want ze kunnen hun apparaat naar de nieuwste firmware upgraden, waarna SHOUTcast beschikbaar is. Deze firmware staat op onze website www.conceptronic.net en het bijwerken verloopt via een geïntegreerde internetfunctie.

Naast deze extra functie maakt Conceptronic het bovendien mogelijk YouTube- functionaliteit toe te voegen aan de CFULLHDMA/CFULLHDMAi. Dit doe je eenvoudig door het apparaat te upgraden naar firmware-versie 1.16.06.10 (of hoger). Dankzij de YouTube-functie kun je een uitgebreide collectie YouTube- filmpjes op je tv bekijken.

Conceptronic is van plan om SHOUTcast in de nabije toekomst op een groeiend aantal producten te implementeren. Dit is dus maar het begin!

Conceptronic ­ het in Europa geregistreerde communicatiemerk van 2L International BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en zakelijke markt.