Ingezonden persbericht


Utrecht, 20 mei 2009

Happy Family Organizer

Onmisbaar in ieder gezin

De gezinsorganizer waar je op elk moment van het jaar mee kunt starten!

In ieder druk gezinsleven schiet het er wel eens bij in: een goed gesprek met elkaar, een overzicht van wie, wat, waar, wanneer is of een gezamenlijke avondmaaltijd... Met behulp van de Happy Family Organizer gaat dit je voortaan lukken. De Organizer is een handig hulpmiddel waarmee je de activiteiten van alle gezinsleden makkelijk kunt plannen en op elkaar af kunt stemmen. Zo creëer je een gezin in balans en blijft er veel meer tijd over voor iedereen om te genieten; van leuke dingen en van elkaar!

Een goed overzicht

In de Happy Family Organizer vind je onder andere een weekplanner, telefoonlijsten voor alle gezinsleden, een overzicht van belangrijke adressen, boodschappenlijsten, checklists voor vakanties of feestjes en een schoonmaak- en takenlijst. Er is ook ruimte om bijvoorbeeld het menu van de afhaalchinees, het voedingsschema van kat of hond en tekeningen van de kinderen in op te bergen. Heerlijk om alles zo overzichtelijk bij elkaar te hebben!

Meer dan alleen een organizer

De Happy Family Organizer is echter veel meer dan alleen een handig hulpmiddel om te plannen. Hij nodigt je ook uit om na te denken over wat jij écht belangrijk vindt voor je gezin. Welke wensen hebben jij, je partner en je kind(eren)? Welke waarden en normen vormen jullie basis en hoe richt je je gezin zo in dat iedereen happy is en blijft? De Organizer helpt je een stevige basis te leggen waar jij en je gezin op terug kunnen vallen. Hij schrijft niets voor, maar geeft je handvatten en basisuitgangspunten waarmee jullie vervolgens op je eigen manier aan de slag kunnen gaan. Door de oefeningen te doen en de werkbladen te gebruiken creëer je een gezin in balans en hou je tijd over voor de echt belangrijke dingen in het leven.

Ga deze zomer aan de slag met de Happy Family Organizer en je bent samen goed voorbereid op het nieuwe schooljaar!

Noot voor redacties (