Ingezonden persbericht


Persbericht

Lexmark introduceert compacte multifunctionals: de X200-serie zwart-wit laser MFP's

Naarden, 20 mei 2009 - Lexmark (NYSE: LXK) brengt twee nieuwe zwart-wit laser multifunctionals op de markt: de Lexmark X203n en X204n. Deze compacte zwart-wit laser MFP's zijn speciaal ontworpen voor op het bureau en daarmee bedoeld voor gebruikers in een kleinere werkomgeving, die een professionele printer zoeken met een zakelijke uitstraling.
b
"Naast het feit dat deze printers het meest compact zijn in hun klasse*, is de X200-serie innovatief en betrouwbaar. Dat is precies wat onze klanten van onze producten en diensten verwachten", stelt Danny Molhoek, General Manager Benelux van Lexmark. "Deze MFP's zijn eenvoudig in gebruik en bieden veel mogelijkheden. Individuele gebruikers of kleine werkgroepen kunnen efficiënter werken en productiever worden."

Lexmark X200-serie: professionele vaardigheden op ieder bureau Met de X200-serie richt Lexmark zich op kleine werkgroepen in middelgrote tot grote organisaties. De producten leveren krachtige prestaties en gemak.

De Lexmark X200-serie combineert kopieer-, scan- en faxmogelijkheden** in een ultracompact ontwerp. De MFP's bieden een afdrukresolutie van 1200 x 1200 dpi voor afdrukken van professionele kwaliteit en PCL 6 en PS 3-emulaties om complexe documenten te kunnen afdrukken.

De nieuwe X200-serie biedt tijdbesparende mogelijkheden zoals kopiëren zonder PC, een hoge afdruksnelheid van 23 pagina's per minuut en een 30 vel automatische documentinvoer** om snel en eenvoudig omvangrijke documenten te scannen, te kopiëren of te faxen**.

Eenvoud op ieder niveau
De Lexmark X200-serie biedt niet alleen prestatievoordelen, maar is ook stil, compact, zeer gebruiksvriendelijk en bevat ingebouwde USB- en Ethernet-aansluiting. Dankzij de innovatieve scanmogelijkheden van het desktop-apparaat worden klanten productiever. Documenten kunnen eenvoudig worden ingescand en naar verschillende bestemmingen worden gestuurd, waaronder e-mail. Dankzij de intuïtieve scansoftware Lexmark Scan Center en Presto PageManager 7 Deluxe, kunnen gebruikers eenvoudig papieren documenten omzetten in digitale bestanden.

De producten zijn beschikbaar via Lexmark's resellers en de Lexmark website. De adviesprijzen voor de Lexmark X203n en X204n bedragen ¤ 180,- en ¤ 226,-***.


* Zwart-wit A4 MFP's met flatbed scanner
** Fax en 30 vel automatische documentinvoer alleen beschikbaar op de X204n *** Alle prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Lexmark
Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) levert diverse print- en imagingproducten, -oplossingen en -diensten voor bedrijven en particulieren in meer dan 150 landen. Lexmark zorgt voor een verhoging van productiviteit en printkwaliteit zowel op de werkvloer als voor de thuisgebruiker. In 2008 boekte Lexmark een omzet van 4,5 miljard dollar. Kijk voor informatie over Lexmark op www.lexmark.nl

Lexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark International, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Lexmark behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging wijzigingen aan te brengen in prijzen, functies en specificaties.



Ingezonden persbericht