C/TAC-Align

Totaal aantal pagina's: 2

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 20 mei 2009

Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders

SAP-service provider Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders de volgende besluiten zijn genomen.

Raad van Commissarissen
De heer Ed Kraaijenzank is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Herman Olde Hartmann is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders herbenoemd. Het betreft hier een tweede termijn van vier jaar. De heer Ad van den Huijsen heeft zijn derde termijn afgesloten is derhalve ­ conform rooster - terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ctac.

Naast de heer Olde Hartmann (voorzitter) en de heer Kraaijenzank maakt verder de heer Hans Jägers deel uit van de Raad van Commissarissen.

Dividend
Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2008 een dividend zal worden uitgekeerd van EUR 0,13 per aandeel in contanten.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo maart 2009 had Ctac 492 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).