Cyell presenteert nieuwe beachwear collectie 2009


OUDE LEIJE, 20090520 -- 2009 belooft een zinderende zomer met Cyell Beachwear te worden. De collectie is sprankelend van kleur met aandacht voor goede pasvorm en afwerking, in de cupmaten A t/m F. De dessins & details in belijning maken de collectie vernieuwend en onderscheidend. Global Mix is het hoofdthema. De inspiratie komt voort uit alle windstreken van de wereld. Hawaïaanse bloemen,Oosterse paisleys,Zuid Amerikaanse,-& Afrikaanse prints creëren een wereldse collectie. Het combineren van dessins is nog steeds de trend net als de details met glansstoffen. De collectie is opgebouwd uit drie kleurblokken. De dessins zijn onderling combineerbaar & afgestemd op de unies:

> COLORFULL CHIC
Het seizoen begint met een kleurexplosie met chique tegenhangers. Paars, koraalroze, oranje, aqua tonen en frisse groenen met daar tegenover, zwart, ivoor, vergrijsde tonen en diep goud. Bijzonder zijn de verfijnde plooi details in het uni programma, Charming. Met het programma Hawaï begint de zomer met een tropisch feestje!

> GLOBAL MIX
Hier komen alle dessins samen. Multikleur met subtiele fluo accenten, bruinen met schelpaccessoires en houten kralen. De azuur blauwe zee wordt weerspiegeld in iriserende stoffen en bijzondere aqua tonen. Nieuw zijn de details met "tubes" in het uni programma Cosmo. Als detail wordt er gespeeld met het knopen van banden aan tops en slips.

> SUMMER OF LOVE
Hoogzomer brengt een trip naar California met lange lome avonden op het strand. Relaxte tijden met hippie bloemen prints. Het India, patchwork dessin met koperen muntjes detail zet de toon in dit thema. "Flower power" en "let love rule". Lieflijk zijn de details met smockwerk. De gekleurde stiksels hebben een verrassend effect op grote bloemen. Het kleurbeeld is vrolijk met veel paars-, roze- en lila tinten, maar ook bruin in combinatie met warm geel en helder koraal.

NOVITEITEN
Nieuw voor de Cyell collectie zijn de tankini's met uitneembare foampads, bikini's met push-up effect, bandeau tops met foam en nieuwe styles met twist effect. De kwaliteiten worden soepeler en gladder wat erg prettig is voor het draagcomfort.

STRANDKLEDING
Jurkjes zijn nog steeds erg belangrijk, er is een ruim aanbod in dessins en unies. Ook is er weer een uni lichtgewicht lycra programma met basis pareo, rokje en jurkje. De pareo in chiffon heeft een nieuwe opvallende belijning. In luchtig modal brengt Cyell wederom een selectie accessoires die onmisbaar is om je strandoutfit compleet te maken.

SPECIAL CARE
Sinds 2008 zet Cyell zich in voor vrouwen die een borstprothese dragen. Met een kleine Special Care collectie, onderscheid Cyell zich van het bestaande aanbod. Omdat helaas steeds meer vrouwen in allerlei leeftijden behoefte hebben aan dit product willen wij hierin een verschil maken. Een deel van de opbrengst van Special Care komt ten goede aan het KWF-kankerfonds.

Cyell heeft wederom een zeer complete Beachwear collectie, die u niet mag missen!





Ingezonden persbericht