InBev en Café De Beyerd verlengen licentie Drie Hoefijzers klassiek


BREDA, 20090520 -- Bierbrouwer InBev Nederland en Café De Beyerd uit Breda hebben de licentie voor Drie Hoefijzers Klassiek bier met 5 jaar verlengd. Het bier dat van origine werd gebrouwen in de Drie Hoefijzers brouwerij in Breda, wordt sinds 2004 onder licentie gebrouwen en verkocht door de huisbrouwerij van Café De Beyerd.

Uitbater Piet de Jongh van Café De Beyerd is blij met de vernieuwde overeenkomst: "We hebben de afgelopen vijf jaar bijna 65.000 liter Drie Hoefijzers Klassiek gebrouwen en verkocht. Behalve in De Beyerd is Drie Hoefijzers Klassiek ook van de tap verkrijgbaar in de restaurants De Dikke van Dale en De Stadstuin in Breda. Liefhebbers van Drie Hoefijzers Klassiek zijn er de komende vijf jaar dus ook zeker van dat ze hier dit heerlijke bier kunnen blijven drinken".

Erfgoed
"We vinden het geweldig dat Café De Beyerd door het brouwen van Drie Hoefijzers Klassiek het erfgoed van onze voormalige brouwerij in Breda in stand houdt en vernieuwen daarom graag deze licentie", zegt commercieel directeur Remco Boerefijn van het in Breda gevestigde hoofdkantoor van InBev Nederland en eigenaar van het merk Drie Hoefijzers. "Op deze manier kunnen liefhebbers van Drie Hoefijzers ook vandaag de dag nog genieten van dit bier en blijft de herinnering aan onze brouwerijgeschiedenis in Breda zeer tastbaar".

Over Café De Beyerd
Naast café en restaurant heeft De Beyerd ook een huisbrouwerij, waar sinds 2004 onder andere Drie Hoefijzers Klassiek wordt gebrouwen. Café De Beyerd is gevestigd aan de Boschstraat 26 in Breda en is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur (m.u.v: woensdag gesloten, zaterdag open vanaf 12.00 uur). Zie voor meer informatie: www.cafedebeyerd.nl

Over InBev
InBev Nederland is onderdeel van Anheuser-Busch InBev, 's werelds leidinggevende bierbrouwer. InBev voert in Nederland bekende biermerken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck's. Zie voor meer informatie: www.inbev.nl





Ingezonden persbericht