Varien benoemt Eperium tot Magento Enterprise partner


"Elke klant is met zijn eigen behoeften uniek"

MUIDEN, 20090520 -- Dat de e-commerce markt volop in ontwikkeling is, blijkt uit het feit dat er dagelijks technologieën ontwikkeld worden om webwinkels qua gebruik en realisatie te optimaliseren. Eperium is als anticiperend, all round e-commercespecialist daarom naast hybris en Intershop nu ook partner van Open Source platform Magento Enterprise.

Brede oplossingen voor specifieke wensen
Ondernemingen hebben steeds meer uiteenlopende en daarmee ook specifiekere wensen ten aanzien van e-commerce oplossingen en aanverwante dienstverlening. "Elke klant is met zijn eigen behoeften uniek. Als e-commerce specialist bieden wij onze klanten een brede keuze aan oplossingen die bij hen passen. Naast platforms als Intershop en hybris, hebben we daarom nu ook Magento aan ons portfolio toegevoegd", zegt Ronald Vermeulen, commercieel directeur bij Eperium.

Dienstverlening verbreden
"Bij de selectie van een additionele oplossing hebben we gekeken naar de toegevoegde waarde die die oplossing aan ons bestaande portfolio biedt. Magento Enterprise is een enorm flexibel product dat uitermate geschikt is voor ambitieuze, innovatieve ondernemingen die met een laagdrempelig maar professioneel product willen werken", aldus Vermeulen.

Flexibiliteit en garantie
Met de Magento Enterprise editie die vorige maand is uitgekomen, biedt en garandeert Eperium zijn klanten een laagdrempelige, flexibele en kwalitatieve dienstverlening. Een professionele servicedesk en state of the art functionaliteiten als club management, content staging en uitgebreid rolmanagement zijn features van het platform voor ambitieuze ondernemers die verder willen groeien in hun online ambities.

Met name hoe je de techniek toepast is van belang
"Wij zijn verheugd met deze toevoeging aan ons portfolio. Het feit dat het snelst groeiende Open Source commerce platform een professionele licentie uitbrengt, betekent dat de markt steeds volwassener wordt. Met de bijdrage van 70.000 gebruikers en partners ontwikkelt Magento zich razendsnel. Het draait steeds meer om de keuzes die je als webwinkelier maakt en hoe je die met de beschikbare technieken naar eigen voordeel en rendement weet toe te passen. Klanten die bij Eperium aankloppen, kunnen rekenen op een oplossing en dienstverlening die naadloos bij hun behoeften aansluit", vertelt Vermeulen.

Varien: trackrecord en expertise aanleiding voor partnership
"Wij zijn trots dat Eperium partner van Magento Enterprise is geworden. Hiermee krijgt de professionalisering van Magento in de markt een enorme boost. Eperium is met haar expertise en bewezen trackrecord een uitstekende partner om Magento Enterprise serieus in de markt te zetten", vertelt Roy Ruben van Varien, the Magento Company.

Schrijf u nu in voor de eerste Magento Enterprise workshop
Om de Magento Enterprise editie direct goed in de markt te zetten, organiseert Eperium op woensdag 24 juni de eerste Magento Enterprise workshop in Nederland. In deze workshop zal Eperium de mogelijkheden van de Magento Enterprise editie uitvoerig toelichten. Aldo Wink, pionier op het gebied Magento, zal bovendien met een praktische demo de aanwezigen een kijkje in de keuken van deze editie bieden. Kijk voor meer informatie op www.eperium.nl/Magento_seminar

Over Eperium
Al ruim tien jaar stelt e-commerce specialist Eperium klanten in staat om maximale resultaten met e-commerce te boeken. Eperium adviseert over strategie en conversiemarketing, zorgt voor de technische implementatie en neemt projectmanagement uit handen. We gebruiken bewezen software van Intershop, hybris en Magento, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Dat doen we met 250 eigen medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Muiden) en India (New-Delhi). Klanten zijn onder meer TomTom, De Telegraaf, BCC, Xerox, Euretco en Sanoma.





Ingezonden persbericht