Gemeente Enkhuizen

Finale Stadsvisie Enkhuizen 2030

Woensdagavond 20 mei vindt de spetterende finale van de stadsvisie plaats. Zorg dat u erbij bent, want dit is voorlopig de laatste mogelijkheid om aan te geven welke richting Enkhuizen op moet gaan! De avond zal worden opgeluisterd door de bekende Westfriese komiek René Steens.

Op 9 december 2008 zijn we gestart met de Stadsvisie Enkhuizen 2030, met een groot stadsdebat in de Westerkerk. Op alle mogelijke manieren heeft u meegedacht over de toekomst van de stad. En dat is gelukt! Dankzij uw inzet, kritische blik en uitgesproken mening ligt er nu, vijf maanden later, een compositiescenario op tafel waar we echt iets mee kunnen. We zijn bijna aan het einde van het publieke debat. In juni, juli en augustus zal het compositiescenario definitief worden uitgewerkt in de Stadsvisie (met daarin opgenomen een structuurvisie).

In de afgelopen weken hebben experts naar het compositiescenario gekeken en diepgaand daarover gesproken. Er is nog één keer een mogelijkheid om uw mening te laten horen. U kunt dan ook horen wat de experts erover hebben gezegd. Voor de beantwoording van de laatste vragen hebben wij ú echter nodig! Daarom nodigen wij u van harte uit om op 20 mei 2009 de Finale Stadsvisie Enkhuizen 2030 bij te wonen en uw stem te laten horen!

We gaan er een feestelijke markt van maken! U kunt shoppen naar uw persoonlijke voorkeuren voor de stad of wijk, u kunt uw eigen toekomstscenario samenstellen en u kunt spreken in de speakers corner. René Steens zal met zijn kenmerkende droge West Friese humor zijn oordeel over de stadsvisie vellen! En uiteraard is er alle gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij zien u graag op 20 mei in de aula van de RSG, aanvang: 19.30 uur, koffie vanaf 19.00 uur.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl