Ingezonden persbericht


Ongestoord genieten van een heerlijk dagje uit met het hele gezin

FAMILIEPARK DRIEVLIET INTRODUCEERT EERSTE NEDERLANDSE

GSM-GARDEROBE

Den Haag,
21 mei 2009- Familiepark Drievliet valt op Hemelvaartdag met de lancering van de eerste Nederlandse GSM-garderobe een primeur ten deel. Een bijzondere gebeurtenis waarmee het pretpark aan bezoekers die écht ongestoord van hun dagje uit willen genieten de mogelijkheid biedt de mobiele telefoon veilig op te bergen. Directeur Jos Faaij hield de GSM-garderobe vandaag symbolisch ten doop door het eerste mobieltje in ontvangst te nemen dat een plaats kreeg in één van de goed beveiligde kluisjes van familiepark Drievliet.

Nederlanders zijn steeds
gehaaster en zelfs in het weekend en op vakantie aan het werk. Vanuit de gedachte altijd bereikbaar te moeten zijn, hebben zij hun mobieltje voortdurend binnen handbereik. "Bij Drievliet staat het onbezorgd genieten van een gezellige dag met de familie centraal. Nog te vaak wordt zo'n dagje overschaduwd doordat kinderen moeten toezien hoe hun ouders voortdurend op hun mobieltje worden gebeld en zelfs in hun kostbare vrije tijd met hun werk bezig zijn. Dat kan en moet anders en daarom hebben wij de eerste GSM-garderobe van Nederland gelanceerd. Zodat zowel ouders als kinderen echt de tijd voor elkaar kunnen nemen en samenzijn met het hele gezin."

Bezoekers kunnen hun
mobiele telefoon vrijwillig en gratis inleveren bij de GSM-garderobe van familiepark Drievliet waar deze worden opgeborgen in één van de kluisjes .


- EINDE PERSBERICHT -

Fotobijschrift

: Bezoekers van familiepark Drievliet leveren hun mobiele telefoon in bij de GSM-garderobe van het pretpark om daarna ongestoord te genieten van een dagje uit met het hele gezin. Foto 1; Eigenaar Jos Faaij neemt eerste GSM in ontvangst.

Bijgaande foto is vrij van
rechten tbv redactioneel gebruik onder vermelding van Photo Republic.

Noot aan
de redactie (

Ingezonden persbericht