Politie Gelderland-Zuid

Zes verdachten mee na ruzie

Nijmegen, 21-05-2009 o Woensdagavond rond 21 uur zijn in Nijmegen zes mannen aangehouden op verdenking van zware mishandeling in een woning.

Gisteravond werd melding gemaakt van een steekincident in een woning, in de wijk Waterkwartier in Nijmegen. Bij het opgegeven adres trof de politie meerdere mannen aan. Een persoon werd op dat moment door de ambulancedienst geholpen aan een slagaderlijke bloeding, een andere man had een snijwond in zijn gezicht.
Nadat het slachtoffer in de Poolse taal heftig reageerde op de andere mannen, zijn alle aanwezige personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De verdachten zijn op het politiebureau direct in verzekering gesteld, gezien de ernst van het incident. Ook het slachtoffer is na behandeling aan zijn verwondingen aangehouden.
Voor het onderzoek is een Poolse tolk ingeschakeld om helder te krijgen wat de aanleiding tot het incident was, en ieders rol daarin. Vandaag worden de verdachten verhoord.
Donderdagochtend was duidelijk dat het een ruzie betrof, waarbij naar alle waarschijnlijkheid niet is gestoken. De aangehouden verdachten variëren in leeftijd van 23 tot 29 jaar oud en zijn afkomstig uit Nijmegen, Uden en Polen. (01)

Laatst gewijzigd 21-05-2009 11:58 | © Regio Gelderland-Zuid |