Gemeente Goirle


Verkeersbesluiten gemeente Hilvarenbeek

In zijn vergadering van 28 april 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hilvarenbeek twee verkeersbesluiten genomen, namelijk:


- tot het instellen van een snelheidslimiet van 30 km per uur op alle wegen in het natuurgebied in eigendom, beheer en onderhoud van de gemeente Hilvarenbeek op het landgoed Gorp & Roovert door plaatsing van de zoneborden model A1(zone)A0130zb 'maximumsnelheid 30 km/uur'.
- tot het gesloten verklaren van het gebied Gorp en Roovert in de volgende periodes:
- 15 maart tot en met 31 oktober

- 1 november tot en met 14 maart tussen zonsondergang en zonsopgang

voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van bestemmingsverkeer en landbouwverkeer door middel van bebording (C12 en C13) met onderbord en de onderborden "uitgezonderd landbouwverkeer" (OB55) en "uitgezonderd bestemmingsverkeer" (OB108).

Bent u het niet eens met één besluit of beide besluiten? De verkeersbesluiten liggen voor een periode van 6 weken voor alle belanghebbenden ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Hilvarenbeek. Binnen zes weken na de dag van publicatie van de besluiten kunnen belanghebbenden tegen één of beide besluiten een beroepschrift indienen bij de Arrondissementsrechtbank te Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Tevens kan gelijktijdig met of na het instellen van beroep bij een spoedeisend belang een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank.