Ingezonden persbericht


28 april 2009

Persbericht

Carin van Essen
geeft concert

Carin van Essen uit Apeldoorn geeft op donderdag 21 mei om 20.00 uur een fantastisch concert waarbij zij allerlei verschillende christelijke liederen zingt met pakkende en herkenbare thema's. Verder is er ook tijd voor aanbidding. Carin zingt van jongs af aan en heeft meegezongen met het black gospelkoor The Gospel Project, het Ronduit Gospel Choir en het aanbiddingsteam tijdens Mission '99. Carin schrijft haar eigen liederen en heeft in april 2008 haar debuutalbum 'Pak van mijn hart' uitgegeven.

Deze avond brengt Carin liederen ten gehore van haar nieuwe cd en zingt zij samen met haar man Peter Nederlandse en Engelstalige liederen in verschillende stijlen. Daarnaast is er ook tijd voor aanbidding. Het is dus niet alleen een concert, maar ook een toerustingsavond.

Peter en Carin van Essen willen met hun muziek God aanbidden en hun geloof met anderen delen. Dit doen ze onder anderen door het schrijven en vertalen van liederen, door het leiden van aanbidding, het geven van concerten, optredens, muzikale begeleiding of door onderwijs zoals cursussen en workshops.

Het concert wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Kaarten zijn ¤ 7,50 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kaarten ¤ 5,50. De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem.

Einde persbericht