Ingezonden persbericht


----------

Persbericht
Eindhoven, 6 mei 2009

CH Eindhoven, 21 tot en met 24 mei 2009
Kampioenen bij Concours Hippique Eindhoven

De organisatie van het Internationaal Concours Hippique Eindhoven is blij met de aangekondigde komst van twee nationaal kampioenen bij de springruiters. Niemand minder dan Jeroen Dubbeldam, de kersverse kampioen springruiters senioren en Maikel van der Vleuten (kampioen bij de Young Riders) zullen in Eindhoven starten.

Dubbeldam en Van der Vleuten werden vorig weekend gehuldigd bij het NK Springen in Mierlo. Maikel van der Vleuten start komend weekend in het Spaanse Valencia terwijl Jeroen Dubbeldam vanaf 14 mei in La Baule (Frankrijk) aan de start komt voor de eerste grote landenwedstrijd. Vanaf 21 mei zijn beide ruiters in Eindhoven.

Meer voormalig kampioenen en Eindhovense Derbywinnaars zijn te bewonderen in het Hemelvaartweekend. De broers Leopold en Mathijs van Asten, Eric van der Vleuten, Angelique Hoorn en Jur Vrieling komen naar het concours hippique in Eindhoven. Springruiter Henk van de Pol uit Eindhoven start uiteraard bij zijn thuiswedstrijd. De volledige lijst met deelnemers is binnenkort te zien op ch-eindhoven.nl.

Het concours hippique in Eindhoven biedt naast de springsport ook dressuur op nationaal niveau en allerlei activiteiten zoals Ladies Day, een koetsentocht en de Jack Russell dag. De entree van het evenement is gratis.

noot voor redacties
()



Ingezonden persbericht