Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Denk en praat mee over Toekomstvisie Hoogvliet

Kom daarom langs op 27 mei in het Toekomstcafe in Villa de Heerlijkheid. Vul ook de vragenlijst in op www.toekomstvanhoogvliet.nl en maak kans op een Irischeque van 25 euro!

Deelgemeente Hoogvliet vraagt bewoners om reactie op Toekomstvisie

Onder het motto Hoe ziet u de toekomst van Hoogvliet? vraagt de deelgemeente haar bewoners om te reageren op de Toekomstvisie Hart voor Hoogvliet: woonstad voor Rotterdam die onlangs door het dagelijks bestuur is gepresenteerd. De deelgemeente lanceert een speciale website www.toekomstvanhoogvliet.nl en organiseert een bijzondere bewonersavond (het Toekomstcafé) op woensdag 27 mei. Bewoners kunnen dan hun mening geven over de zes iconen die in de visie zijn benoemd: vitale wijken, wijkscholen, Campus Hoogvliet, groen, levendig stadscentrum en bereikbaarheid. Ook kunnen ze zelf ideeën aangeven.

Internetsite

Op www.toekomstvanhoogvliet.nl kunnen bewoners een vragenlijst invullen over de toekomst van Hoogvliet, aan de hand van de zes iconen. Mensen die de vragenlijst hebben ingevuld maken kans op een van de vijf Iris cheques ter waarde van 25,- Op de internetsite is natuurlijk ook de Toekomstvisie te lezen en bewoners kunnen al hun algemene reacties over de toekomst van Hoogvliet kwijt op een forum.

Toekomstcafé

Bewoners kunnen alle ideeën over de toekomst van Hoogvliet met medebewoners en medewerkers van de deelgemeente bespreken tijdens het Toekomstcafé, een speciale bewonersavond op woensdag 27 mei vanaf 19.30 uur in Villa de Heerlijkheid, Herikweg 5. Op deze avond wordt op een creatieve en leuke manier aan de hand van de zes iconen met elkaar gebrainstormd over de toekomst van Hoogvliet. Bewoners kunnen zich op de website www.toekomstvanhoogvliet.nl opgeven voor het Toekomstcafé.