Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
mei 2009

Van de makers van de Après Skihut.
Opening de Waterskihut in Hoek van Holland met Gerard Joling

Nieuw! Van de makers van de Après Skihut: de Waterskihut in Hoek van Holland. Op donderdag 21 mei wordt het nieuwe strandpaviljoen spetterend geopend met een optreden van niemand minder dan Gerard Joling! Vanaf deze dag kunnen alle bezoekers langs het Noordzeestrand eten, drinken en feesten in een ambiance die wordt gekenmerkt door de unieke mix van stijl en ongedwongenheid.

Helemaal 'hot'
Hoek van Holland is deze zomer helemaal 'hot'. Het afgelopen jaar heeft er letterlijk en figuurlijk een stevige wind over het strand gewaaid. Met nieuwe investeringen en een complete metamorfose staat het strand weer volledig op de kaart, waardoor het voor jong en oud weer erg aantrekkelijk is om er te vertoeven. Met een variant op de klassieke kreet "Ben je klaar voor lawinegevaar?" trappen de makers van de Après Skihut af voor hun allernieuwste project: de Waterskihut. Dus als iedereen klaar is voor "tsunamigevaar" gaat het dak er op het Hoekse strand ook volledig af met een spectaculaire openingsact van Gerard Joling. Zijn beroemde show zal ervoor zorgen dat er op 21 mei al flink wordt meegezongen aan het strand. De gewaardeerde ingrediënten van het populaire feestcafé de Après Skihut worden ook voorgeschoteld in Hoek van Holland, maar dan natuurlijk wél extra overgoten met een relaxed strand- en zeesausje. Al het goede van het Rotterdamse feestcafé komt terug in de Waterskihut. Dat betekent dus: deinen, hossen en feesten op het allerhoogste niveau! In de Waterskihut doet iedereen dit met het Noordzeestrand aan de voeten. Eigenaar Chiel Jongejan kan niet wachten om te beginnen met het feesten op Hoek van Holland: "Wij gaan beginnen!"

Tot in de kleine uurtjes..
De Waterskihut staat voor smaakvol lunchen of dineren tegen een decor van zee, strand en duinen. Maar ook voor ontspannen een drankje nuttigen op een van de comfortabele loungebanken bij een van de openhaarden. En natúúrlijk voor feesten, dansen, hossen en springen tot in de kleine uurtjes. Iedere vrijdag- en zaterdagavond wordt het één groot Après-skifeest op Hoek van Holland. Op zondagmiddag van 15.00 uur tot 22.00 gaat het dak eraf met heerlijke meezingers en natuurlijk een gezellig publiek. De Waterskihut is ook een ideale omgeving voor gezelschappen. Een bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest? Doe je waterski's aan, snuif de zeelucht op en geniet van de Nieuwe Waterskihut in Hoek van Holland!

Overige informatie

Locatie: De Waterskihut
Zeekant 55
3151 HW Hoek van Holland
Datum: Donderdag 21 mei 2009
Tijd: 12.00 uur
Persmoment: Omstreeks 16.00 uur
Entree : gratis
Artiesten: Gerard Joling en diverse gastoptredens
Website: www.dewaterskihut.nl


Noot voor redacties

Uitnodiging (