Volendam Music BV

PERSBERICHT

VOTOWN ALLSTARS HOOFDSPONSOR F.C.VOLENDAM

Vandaag werd in het Kras stadion van F.C.Volendam bekend gemaakt dat Votown Allstars in het komende seizoen zal gaan optreden als hoofdsponsor. Achter de naam Votown Allstars gaan niemand minder dan de bekende artiesten Jan Smit, Nick en Simon en 3JS schuil. Dit betekent dat deze artiesten de handen ineenslaan om hun plaatselijke F.C. te ondersteunen, een uniek gegeven in ons land. F.C.Volendam, dat komend seizoen uitkomt in de Jupiler League, zal dus op de welbekende oranje shirts de naam Votown Allstars dragen.

FEESTELIJK CONCERT IN KRAS STADION OP 21 JUNI

Om de nieuwe en unieke verbintenis tussen F.C. Volendam en Votown Allstars feestelijk te vieren zal er op zondag 21 juni een speciaal concert in het Kras stadion gaan plaatsvinden. Hier zullen zowel Jan Smit als Nick en Simon en 3JS met band gaan optreden.

Het stadion gaat op 21 juni (vaderdag) open om 15.30 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar bij J-Style in Volendam, Burgemeester van Baarstraat 4, telefonisch via de Nationale Theater Kassa op nummer 0900-9203 of via internet www.ntk.nl

Bijlage: Nieuwe shirt F.C. Volendam seizoen 2009/2010

Noot voor redacties