Ingezonden persbericht


Persbericht
Eindhoven, 19 mei 2009

CH Eindhoven, 21 tot en met 24 mei 2009
Dressuurtalenten in Eindhoven

Het Internationaal Concours Hippique Eindhoven lijkt een generale repetitie te worden voor de dressuurtalenten die begin juni deelnemen aan de KNHS Kampioenschappen. De Tinello Dressuur Cup, op vrijdag 22 mei, heeft een aantal dressuuramazones op de startlijst staan die hoge ogen zal gaan scoren bij de nationale kampioenenstrijd.

In de klasse ZZ-licht komt de amazone Sylvia Naagen uit Nuland aan de start. De 46-jarige Naagen is gekwalificeerd met twee paarden, Ubby en Urban Legend. De Tinello Dressuur Cup in de klasse ZZ-zwaar kent in Eindhoven de combinaties Mischa Koot (uit Hooge Mierde) met haar paard U2 en Kim Thijssen uit Limmen met Gameboy. Ook deze amazones maken kans op de nationale titel in juni. Inge Coenen met Prime Champ Perey en Engie Kwakkel met Sam zijn enkele spraakmakende combinaties in de klasse Prix St. Georges die in Eindhoven een generale repetitie houden.

De Tinello Dressuur Cup tijdens het Internationaal Concours Hippique Eindhoven op vrijdag 22 mei begint om 8.00 uur. Het concours hippique aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven biedt op zaterdag en zondag nog meer dressuursport zoals de Hoefslag Dressuur Cup (Z2 klasse) en aangepaste dressuursport. De entree van het evenement is gratis.



Ingezonden persbericht