Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Breda, 21-05-2009

Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) leidt politie naar hennepkwekerij

BREDA: Woensdagmiddag rond 16:00 uur heeft de politie aan de
Kerkhofweg vier vrouwen en twee mannen uit Breda aangehouden in een schuur met daarin een kwekerij en drogerij voor hennepplanten. De verdachten variëren in leeftijd van 26 tot 46 jaar. Korte tijd later werd ook de 42-jarige eigenaar van de kwekerij aangehouden, toen hij zich ter plaatse meldde. In het pand stonden 123 hennepplanten en 25 kilo geknipte henneptoppen. De drugs zijn in beslag genomen. De politie kwam in actie na een melding via Meld Misdaad Anoniem
(0800-7000).

Politie houdt man aan voor woninginbraak

WERNHOUT: De politie heeft woensdagavond aan de Heistraat een
21-jarige inwoner van Wernhout aangehouden. De man wordt verdacht van inbraak in een woning.

Rond 22:35 uur meldde een getuige dat de man in een woning aanwezig was op het bungalowpark, terwijl de eigenlijke bewoners op vakantie waren. Agenten hielden hem in de woning aan. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Politie houdt drie woninginbrekers aan

BREDA: Woensdagmiddag heeft de politie na een korte achtervolging op de Emerparklaan drie verdachten van een woninginbraak aangehouden. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Bavel, een 43-jarige inwoner van Nieuwegein en een 21-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats.

Rond 15:20 uur meldde een getuige dat er was ingebroken in een woning aan de Bergdreef in Breda en dat de daders er vandoor waren gegaan in een personenauto. Agenten zagen de auto enkele minuten later rijden. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 21-05-2009 16:26 | © Regio Midden en West Brabant |