Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Tilburg, 21-05-2009

Twee jeugdige fietsendieven aangehouden

TILBURG: Woensdagavond zijn aan de Hilvarenbeekseweg twee 14-jarige jongens uit Tilburg aangehouden. Een beveiligingsbeambte van het ziekenhuis betrapte het tweetal op het bezit van een gestolen fiets. De fiets bleek op 18 mei jl. bij het ziekenhuis te zijn gestolen. Het jeugdige tweetal is overgedragen aan de politie. In loop van de ochtend zijn zij na verhoor heengezonden.

Politie houdt geweldplegers aan

Donderdagmorgen heeft de politie twee inwoners van Diessen
aangehouden. Het tweetal van 25 en 38 jaar oud wordt verdacht van openlijke geweldpleging. Rond 03:15 uur fietste een 21-jarige inwoner van Goirle over de Tilburgseweg. Na een woordenwisseling mishandelden de twee mannen aan de Goirlenaar. Na de melding was de politie snel ter plaatse, waarop het tweetal probeerde weg te komen op een scooter. Na een korte achtervolging kon het duo in de kraag worden gegrepen. Zij zijn op een politiebureau in verzekering gesteld.

Man aangehouden na vernielen politieautos

TILBURG: Op het politiebureau aan de Ringbaan West heeft de politie donderdagmorgen een 34-jarige inwoner van Tilburg aangehouden. Agenten zagen rond 05:40 uur via beveiligingscameras dat de man geparkeerde politievoertuigen op het afgesloten parkeerterrein van het bureau met stenen bekogelde. Hierdoor liepen meerdere politieautos schade op. De Tilburger is in verzekering gesteld. Hij ontkent de vernielingen te hebben gepleegd.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 21-05-2009 16:31 | © Regio Midden en West Brabant |