Ingezonden persbericht


ER IS VEEL TE ONTDEKKEN BIJ ETOS!

Beverwijk, 21 mei 2009 - Tientallen toevallige voorbijgangers waren er afgelopen donderdag getuige van: duikers in de Amsterdamse grachten, forensisch experts op het Zandvoortse strand. Maar waarvoor? Op ontdekkingstocht naar een geheime schat? Het bleek te gaan om een ludieke stunt van drogisterijketen Etos. Want nog niet iedereen is op de hoogte van de lage prijzen van Etos. Daarom wil de Beste drogist van Nederland laten zien dat je lage prijzen kunt ontdekken op plekken waar je die misschien niet verwacht.

Uit het water en het zand werden onder de ogen van de vele belangstellenden enorme cijfers opgediept. Cijfers die staan voor de altijd lage prijzen die je bij Etos kunt vinden. Want, zo zegt Etos: wie wil er nou geen voordeel ontdekken? Het is spannend én leuk om op zoek te gaan naar de laagste prijzen. En nog leuker: iedereen kan die lage prijzen iedere dag zélf in een van de ruim 500 Etos-winkels ontdekken. Bijvoorbeeld 45 cent voor een fles 2-in-1 shampoo, of 59 cent voor een literfles badschuim van de Etos voordeelselectie.

Prijs belangrijker dan ooit
Uit recent onderzoek (Voorjaarsrapport) van GFK Panel Services onder 6000 consumenten, blijkt dat prijs nu meer dan ooit een belangrijke rol speelt bij de keuze voor een drogist. Vandaar dat Etos met de sympathieke en interactieve campagne 'Ontdekkingsprijzen' haar klanten zélf de lage prijzen in de Etos-winkels wil laten ontdekken.
Daarmee laat de Beste drogist van Nederland opnieuw zien dat de consument niet alleen bij Etos moet zijn voor de beste winkel en het ruimste assortiment, maar óók voor de lage prijzen: A-merken altijd laag geprijsd, aanbiedingen nergens goedkoper,1300 voordelige Etos eigen merk producten en Etos voordeelselectie vanaf 45 cent.

En wie nog meer leuk lage prijzen wil ontdekken: op de speciale website http://www.ontdekkingsprijzen.nl zijn vanaf aanstaande maandag spectaculaire aanbiedingen en feestelijke acties te vinden.

Einde persbericht

Over Etos
Etos is met ruim 500 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Het kernassortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een sterk eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Beverwijk. In 2009 is Etos voor de tweede keer op rij door consumenten uitgeroepen tot Beste drogist van Nederland (bron: Voorjaarsrapport van Elsevier Retail en GFK Panel Services).

Kijk voor beeldmateriaal (hoge resolutie) op www.presslink.nl/etos en voor meer informatie op www.etos.nl.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht