See original in English

CE-keurmerk toegekend voor baanbrekende PinPointe™ FootLaser™ behandeling van PathoLase

CHICO, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- 20090521 --
PinPointe™ FootLaser™ heeft vandaag bekendgemaakt het CE-keurmerk te hebben ontvangen voor haar nieuwe behandeling voor voetnagelschimmel (Onychomycosis). Dit keurmerk geeft aan dat het product voldoet aan consumenten- en veiligheidsnormen en dat het mag worden aangeboden door gecertificeerde zorgverleners in heel Europa.

PinPointe FootLaser maakt gebruik van een gepatenteerde lasertechnologie voor de behandeling van voetnagelschimmel (Onychomycosis), een infectie waaraan naar schatting 900 miljoen mensen van over de hele wereld lijden. Met PinPointe FootLaser kunnen patiënten snel en effectief worden behandeld, zonder orale of systemische geneesmiddelen of verdoving. Het licht van de PinPointe-laser dringt door de teennagel zonder de nagel en de omringende huid te beschadigen. Door de procedure kan de nieuwe nagel gezond en helder aangroeien. In tegenstelling tot concurrerende behandelingen voor voetnagelschimmel, waarbij geneesmiddelen worden gebruikt, zijn aan PinPointe FootLaser nagenoeg geen bijwerkingen verbonden.

PinPointe FootLaser biedt een eenvoudige, niet-invasieve oplossing voor patiënten die lijden aan voetnagelschimmel. Hierdoor biedt het product gelicentieerde zorgverleners een uitstekende gelegenheid hun praktijk uit te bouwen en een waardevolle service te bieden aan hun patiënten. PinPointe FootLaser is een innovatief bedrijf dat sterk in opkomst is binnen de medische technologiebranche.

Over PathoLase

PathoLase, Inc., opgericht in 2004, is een groeiend medisch technologiebedrijf in particuliere handen met hoofdkantoor in Noord-Californië. PathoLase heeft een indrukwekkende groep van topwetenschappers, toonaangevende denkers uit de academische wereld en vooraanstaande vakmensen uit de V.S. en Canada bijeengebracht om een nieuwe generatie producten op basis van lasertechnologie te ontwikkelen en op de markt te brengen, waarmee diverse medische aandoeningen kunnen worden aangepakt, van voetnagelschimmel en periodontale aandoeningen tot ernstigere, levensbedreigende problemen, zoals infecties in de bloedstroom en in de ademhalingswegen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.pinpointefootlaser.com/eu

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Media:
DBA Public Relations
Matthew Calderone
Telefoon (V.S.): +1 (212) 388-1400 toestel 29

mcalderone@dba-pr.com