Ingezonden persbericht

IN2

Bussum, 21 mei 2009

THEATERGEZELSCHAP MUSSEN & ZWANEN IS TERUG

Relatiekomedie zonder slip, dus geen onderbroekenlol

Na het succes van De Flat van Jet keert het cabareteske theatergezelschap Mussen & Zwanen dit najaar terug in de Nederlandse theaters met de onvervalste relatiekomedie Bedgeheimen.

Met thema's als overspel en partnerruil wordt het publiek verrast met origineel cabaretesk toneel, passend bij de snelheid van deze tijd. De bezoekers worden wakker geschud door hilarische terzijdes, ironische relativering en veel lekkere muziek ter ondersteuning.

De rollen worden gespeeld door Mary-Lou van Stenis, Bert Kuizenga, Miryanna van Reeden, Hans Breetveld, Eva Poppink en Dave Mantel.
Bedgeheimen is geschreven en geregisseerd door Haye van der Heyden.

Het verhaal:
Francien verveelt zich met Jaap, Otto verveelt zich met Plien en het leven is kort. Er moet genoten worden! Van romantiek bijvoorbeeld! Zo leren Otto en Francien elkaar via het internet kennen en dat klikt meteen. Maar hun echtgenoten bedriegen, dat willen ze niet, dus het zou eigenlijk heel erg goed uitkomen als Jaap en Plien elkaar ook leuk zouden vinden. Is dat niet te regelen dan? Ondertussen zoekt Tim, de zoon van Francien en Jaap, naar zijn eerste liefde, terwijl Sophie, dochter van Otto en Plien, die juist probeert te ontlopen. En die twee komen elkaar natuurlijk tegen....

Mussen en Zwanen:
Het toneelgezelschap Mussen & Zwanen is in 1997 ontstaan uit een groep gelijkgestemde theatermakers die zich vinden in een zeer zorgvuldige en ambachtelijke werkwijze die met minimale middelen een maximaal effect wil bereiken. Cabaretesk toneel, zou je kunnen zeggen. Het is altijd komedie, maar met een steekje cynisme, een vleugje treurnis en een zonnestraaltje weemoed.

Kijk voor meer informatie op: www.mussenenzwanen.nl
Speeldata: oktober 2009 t/m februari 2010
Kaartverkoop via: www.ntk.nl en de landelijke theaters

Noot voor de redactie /