Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Operadagen bezorgt zangers bij u thuis

Van 22 t/m 31 mei

Wilt u opera het liefst thuisbezorgd krijgen? Dan kan tijdens de Operadagen Rotterdam 2009, want dit festival brengt muziektheater op de meest uiteenlopende plekken in de stad. Niet alleen op de grote podia maar ook op straat, in restaurants, buurthuizen, maar ook bij u thuis.

Van 22 t/m 31 mei worden zon 40 à 50 opera- en musicalconcerten en kleine voorstellingen over huiskamers in de stad uitgestrooid, van Crooswijk tot Katendrecht. U hoort jonge zangers en zangeressen, aan het begin van hun carrière; maar ook verrassen wij met bekende namen! Klassieke recitals, belcanto, romantiek, hedendaags, niet-westers muziektheater, musical, u mag het zeggen. Voor ieder publiek is wel een geschikt programma te maken! Een goedgestemde piano en de bereidheid om gastvrij uw huis open te stellen voor buren, vrienden en familie is de enige voorwaarde (en zelfs als u geen piano heeft zoeken wij naar een oplossing!)

Ook bij u thuis?
Geen probleem, wij brengen vraag en aanbod gratis voor u bij elkaar, in volgorde van binnenkomst, dus wacht niet te lang. Zo simpel is het: u geeft zich liefst per email op via operathuis@operarotterdam.nl Heeft u geen email, dan een briefje naar Operadagen, p/a/ Rotterdam Festivals, Postbus 21362, 3001AJ Rotterdam, o.v.v. opera thuis.