RTL Group

Stanley Burleson vrijdag gastjurylid 'Dancing With The Stars'

Musicalster Stanley Burleson is vrijdag 22 mei gastjurylid in de populaire dansshow Dancing With The Stars bij RTL 4. In de tweede uitzending beoordeelt Stanley, naast vaste juryleden Julie Freyer en Jan Postulart, de acht overgebleven paren op hun ingestudeerde dans. Door zijn expertise kan hij met een kritisch oog naar de uitvoering kijken en zal hij op professionele wijze een oordeel vellen.

Deze week trainen Lange Frans Frederiks & Marleen, Nathalie Makoma & Peter en Mari van de Ven & Denise keihard voor de Mambo. Gigi Ravelli & Ewoud, Jamai Loman & Gwenyth en Ursul de Geer & Lena werken zich in het zweet voor de Quickstep en Nicolette van Dam & Niels en Manon Thomas & Omar gaan voor de Rumba.

De tweede liveshow zit weer boordevol nieuwe dansen en nieuwe kansen, maar ook moet er wederom een koppel het dansveld verlaten.

Website: rtl.nl/dancingwiththestars

Uitzending: RTL 4, vrijdag 22 mei Dancing With The Stars tussen 20.30 uur en 22.00 uur. Dancing With The Stars: De Uitslag tussen 22.40 en 23.05 uur.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland, via tel: 035 6718971 of eva.peters@rtl.nl.