Gemeente Kaag en Braassem

Nieuwsbrief werkzaamheden Brede school
logo-braassemerland.jpg

In Roelofarendsveen wordt een Brede school gebouwd waar kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen voor basisonderwijs, kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal.

Deze wordt gebouwd achter De Mariaschool aan het Noordeinde. Begin 2010 gaat de bouw van start. Naar verwachting is de Brede school begin 2011 gereed.

De komende tijd starten de voorbereidende werkzaamheden: de aanleg van een korte bouwweg en een tijdelijke bouwbrug, en het aanbrengen van een zandpakket op de Brede-schoolkavel.

In overleg met diverse partijen, zoals omwonenden, de adviesgroep, De Mariaschool, brandweer en politie, worden er diverse maatregelen getroffen ten behoeve van de (verkeers)veiligheid van schoolkinderen en andere weggebruikers.

Er is een nieuwsbrief verspreid onder de schoolkinderen (en hun ouders) en de omwonenden. Daarin is beschreven welke werkzaamheden plaatsvinden en welke veiligheidsmaatregelen er genomen worden.

Heeft u vragen over de Brede school of de werkzaamheden hieraan, dan kunt u contact opnemen met Gemeente Kaag en Braassem, Programmabureau Braassemerland, (071) 332 7272, e-mail:
Braassemerland@kaagenbraassem.nl.