Danny Frietman gestart bij Verdonck, Klooster & Associates, Enterprise Mobility expert met breed zakelijk netwerk versterkt gel

In mei 2009 is Danny Frietman als senior consultant gestart bij Verdonck, Klooster & Associates. Met de komst van Danny Frietman wordt de practice SCI verder uitgebreid.

Danny (37) komt als senior consultant bij VKA. Tot voor kort leidde Danny het adviesbureau Marqit Advisory wat zich bezig hield met het begeleiden van aanbestedingen en selecties met name op het vlak van mobiliteit en tooling. Door de jaren heen heeft hij zich vooral gespecialiseerd op visievorming rondom innovatieve mobiele (ICT-)toepassingen gericht op verbetering van bedrijfsprocessen, efficiency en klantgerichtheid. Hij adviseerde inmiddels organisaties zoals Philips, Loyens & Loeff, Deloitte en Inspectie Verkeer & Waterstaat. Hij werkte daarvoor ondermeer voor IBM en Exact Software en was enkele jaren ondernemer in de mobiele software markt.

Naast advies ervaring heeft Danny ook veel ervaring als spreker, workshop-begeleider en projectmanager. Danny is naast zijn rol bij VKA onderdeel van het Computable expert panel en onderdeel van de adviesraad van het Tooling Event.