Ingezonden persbericht

PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

SINGER-SONGWRITER MILOW EERSTE MELKWEGPROGRAMMA IN NIEUWE RABOZAAL

De Vlaamse artiest Milow geeft op vrijdag 22 mei een concert in de Rabozaal. Dit is het eerste optreden in de gloednieuwe Rabozaal dat georganiseerd wordt door de Melkweg. De zaal wordt in april in gebruik genomen door partners Stadsschouwburg Amsterdam, Toneelgroep Amsterdam en Melkweg. Milow brak afgelopen jaar door in Nederland dankzij zijn hit 'Ayo Technology'. De kaartverkoop voor het optreden start aanstaande woensdag, 11 februari.

Singer-songwriter Milow behaalde in 2008 onverwacht groot succes met zijn versie van 'Ayo Technology', een bewerking van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake. Het nummer bereikte in Nederland de top van de hitlijsten. In thuisland België scoorde Milow in 2007 al een grote hit met de single 'Don't You Know', die maarliefst 42 weken in de Vlaamse hitlijst stond.

De programmering van de Rabozaal wordt gezamenlijk verzorgd door Toneelgroep Amsterdam, Stadsschouwburg Amsterdam en Melkweg. De zaal is vernoemd naar founding partner Rabobank Amsterdam en Omstreken, die zich voor een periode van vijf jaar aan de drie partijen heeft verbonden.

MILOW
Melkweg Amsterdam, Rabozaal, vrijdag 22 mei, , aanvang 20:30 uur, zaal open 19:00 uur.
Tickets à ¤ 20,00 (excl. lidm. en servicekosten) vanaf wo 11 februari verkrijgbaar bij de Melkweg, 150 grotere postkantoren, GWK, VVV, Free Record Shops en www.ticketservice.nl

www.melkweg.nl