Landschap Noord-Holland

Persbericht

Heiloo 19 mei 2009

Geliefde Eilandspolder bewonderen vanaf het water
Vaarexcursies in mei en juni

De vaarexcursies in de Eilandspolder zijn zeer geliefd en snel volgeboekt. We hebben er gelukkig nog een aantal voor u in petto. Gids en schipper verwelkomen u op de excursieboot van Landschap Noord-Holland die vertrekt vanuit het dorpje Driehuizen. Zij laten u de lente op zijn mooist zien. Veel vogels hebben nu pulletjes en er zijn allerlei bijzondere planten te zien. Dat mag u niet missen! Deze excursie is ook geschikt voor ouderen en kinderen. U kunt dus uw hele familie meenemen. De vaartocht duurt ongeveer 2 uur.

U kunt zich nog aanmelden voor zondag 31 mei, 7 juni, 14 juni of 21 juni (vaderdag). De boot vaart om 10.00 uur uit. Op vrijdagavond 22 mei en 5 juni is er een speciale avondexcursie. We vertrekken dan om 19.00 uur. Het thema is avondgeluiden. Noord-Holland is zo mooi bij avond. Ervaar het zelf.

Verzamelen bij werkschuur de Molenaar aan de Oudelandsedijk 1a. Dit is ten zuiden van het dorpje Driehuizen aan de oostelijke kant van de Schermerringvaart. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij de InformatieWinkel van Landschap Noord-Holland, tel. 088 - 006 44 55. De kosten bedragen ¤ 9,50 (Beschermers ¤ 6,50) en voor kinderen tot 12 jaar ¤ 4,50.

Meer informatie op www.landschapnoordholland.nl. Alle buitenactiviteiten in Noord-Holland staan op www.natuurwegwijzer.nl.

Noot voor redacties