Ingezonden persbericht


Nieuwe driejarige overeenkomst Veronica Magazine

Veronica Uitgeverij B.V. en de Roto Smeets Group NV (v/h RSDB NV) hebben onlangs de drukovereenkomst voor de uitgave Veronica Magazine voor 3 jaar verlengd tot 2012. Beide partijen geven met de inhoud van deze overeenkomst uiting aan hun tevredenheid over de huidige wederzijdse samenwerking en de intentie deze, ook op innovatief gebied, nog verder te verdiepen.

Peter Contant, algemeen directeur/hoofdredacteur van de Veronica Uitgeverij in Hilversum zegt in een reactie: "We zijn verheugd over de verlenging van ons drukcontract met de Roto Smeets Group. Een goede drukkwaliteit is absolute voorwaarde voor het nummer 1 blad van Nederland. Met Roto Smeets als partner heb ik er het volste vertrouwen in dat we deze positie met Veronica Magazine kunnen behouden."

De drukovereenkomst bestaat uit het in diepdruk vervaardigen van het binnenwerk, het in rotatieoffset produceren van het omslag, de afwerking (hechten, inserts, outserts, plakkaarten) en het distributiekanaal gereed maken van zowel de abonnee- als losse verkoopoplage. De productie van Veronica Magazine wordt verzorgd door de diepdruklocatie van Roto Smeets te Deventer.

Veronica Magazine is met een gemiddelde totaal verspreide wekelijkse oplage van meer dan 1 miljoen exemplaren het grootste, betaalde publiekstijdschrift in Nederland. Met deze drukovereenkomst is gedurende de contractperiode een omzet gemoeid van circa EUR 45 miljoen.

Deventer, 22 mei 2009

Raad van Bestuur
Roto Smeets Group