Ingezonden persbericht

www.denhaagfm.com

PERSBERICHT

Den Haag, 23 april 2009

Speciaal The Hague Jazz programma op Den Haag FM

*In de periode tot aan het The Hague Jazz-festival zal elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op Den Haag FM het speciale programma 'The Hague Jazz Radio' te horen zijn. Na het festival wordt ook nog eenmaal teruggeblikt.*

De hoofdpresentatie is in handen van media-duizendpoot en muziekliefhebster Simone Roelofsen. Zij wordt wel bijgestaan door verschillende prominente jazzfanaten en natuurlijk de organisatoren van het festival.

In de aanloop op het festival is elke vrijdag muziek van de artiesten die zullen optreden en diverse interviews te beluisteren. In het programma wordt na het festival op vrijdag 29 mei ook nog even teruggeblikt. Luisteren via internet streaming is mogelijk

In de regio Den Haag is de zender via de frequentie 92,0 te beluisteren. De uitzendingen zijn via www.denhaagfm.com rechtstreeks te volgen. Via www.thehaguejazz.com kunnen de uitzendingen van The Hague Jazz Radio worden herbeluisterd.

De vierde editie van The Hague Jazz vindt plaats op 22 en 23 mei 2009 in het World Forum te Den Haag. The Hague Jazz 2009 biedt vele nieuwe maar ook reeds bekende artiesten. Sabrina Starke, Rita Reys, Roger Hodgson en Kyteman's Hiphop Orkest zijn slechts enkele namen. Het complete programma van The Hague Jazz staat op www.thehaguejazz.com.
*
*Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.