Free Record Shop en Ticketscript samen in ticketverkoop


AMSTERDAM, 20090522 -- Free Record Shop en Ticketscript zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van tickets via de 200 Nederlandse winkels van de retailorganisatie. Ticketscript verzorgt de online verkoop van e-tickets voor meer dan 700 evenementenorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Beide ondernemingen versterken met de samenwerking hun positie binnen de ticketmarkt.

Free Record Shop staat al jaren bekend als het voornaamste verkoopkanaal van tickets voor concerten, dance-evenementen en festivals. "Tickets maken een integraal onderdeel uit van onze assortimentsstrategie en de entertainment beleving die we de klant willen bieden. Het ticketaanbod van Ticketscript sluit volledig aan bij onze doelgroep. De samenwerking met Ticketscript is een belangrijke stap in het uitbouwen van de voorsprong die we hebben op het gebied van tickets." aldus Krimo Maadi, hoofd new business development van Free Record Shop.

Voor Ticketscript is de aansluiting op de winkelketen een belangrijke uitbreiding van haar huidige dienstverlening. Frans Jonker, directeur van Ticketscript licht de samenwerking toe: "In tegenstelling tot de aanhoudende trend van online ticketverkoop is na het wegvallen van Ticketbox de vraag naar een fysiek verkoopkanaal bij onze klanten juist toegenomen. Door deze samenwerking kunnen wij voldoen aan deze vraag. Free Record Shop was voor ons de juiste keuze gezien haar prominente positie binnen de markt voor muziektickets."

Evenementorganisaties kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Ticketscript voor de verkoop via Free Record Shop.

Ticketscript BV





Ingezonden persbericht