Ingezonden persbericht


Persbericht
Mei 2009

Drie Coiffure Awards voor Salon B

Salon B aan de Kortegracht heeft afgelopen zondag tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Coiffure Awards maar liefst drie awards gewonnen, waaronder de award voor het beste salonteam van Nederland.

Salon B in Amersfoort heeft de felbegeerde 'Team Award' gewonnen. Deze award is bedoeld voor het meest talentvolle salonteam van Nederland. Daarnaast won de salon nog twee prestigieuze awards. De award voor de categorie 'Dameskapsels regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland' ging dit jaar naar Alexandra Wiel en de award voor de categorie 'Heren regio Zuid' is gewonnen door Harm-Jan Stouwdam.

Andy Uffels, initiatiefnemer van Salon B en meervoudig 'Hairdresser of the Year', is ontzettend trots op het team van Amersfoort: "Samenwerken is ongelofelijk belangrijk voor B. Dat we nu een 'Team Award' hebben gewonnen is de mooiste bevestiging die we kunnen krijgen voor het harde werken van Salon B in Amersfoort."

Afgelopen zondag beleefde Salon B en de rest van haarminnend Nederland een spannende, maar spectaculaire avond in de Rai Elicium te Amsterdam, waar het Coiffure Award gala plaatsvond. De avond werd gepresenteerd door televisiepresentator Beau van Erven Dorens. Het publiek kon genieten van prachtige haarshows, heerlijk eten en een spannende uitreiking.

Salon B is in Amersfoort te vinden op Kortegracht 9, tel: 033-4617720, www.salonB.nl.