Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente 22 mei 2009

Sandra Tiethoff: 053-4555588

Motorrijdster overleden na éénzijdig ongeval

Beuningen

Een 39-jarige motorrijdster uit Losser is op vrijdag 22 mei helaas aan haar verwondingen overleden. De vrouw raakte zwaar gewond tijdens een éénzijdig ongeval op de Beuningerstraat in Beuningen op donderdag 21 mei. In eerder gepubliceerd bericht stond dat de vrouw woonachtig was is Heijningen, maar de vrouw was woonachtig in Losser.

Motorrijdster zwaar gewond na éénzijdig ongeval Beuningen
Een 39-jarige vrouw uit Heijningen raakte donderdagavond 21 mei zwaar gewond tijdens een éénzijdig ongeval in Beuningen.

Donderdagavond 21 mei omstreeks 18.30 uur kreeg de politie melding van een éénzijdig ongeval op de Beuningerstraat in Beuningen OV. Bleek dat een 39-jarige motorrijdster uit Heijningen een flauwe bocht over het hoofd had gezien en met haar motor een naast gelegen sloot was ingereden. De vrouw raakte zwaar gewond en werd met onbekend letsel door een trauma helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. (09-059609)

Medicijnen zoek

Almelo

Op vrijdag 22 mei werd bij de politie in Almelo gemeld, dat iemand zijn medicijnen is verloren welke een gevaar op kunnen leveren voor een ieder die geen hartpatiënt is. Het gaat hier om het medicijn LANOXIN, verpakt in een blauw doosje met drie strippen van elk 30 tabletten. Bij onjuiste inname van deze tabletten moet direct contact worden opgenomen met een huisarts dan wel met 112. Mochten er mensen zijn die deze medicijnen hebben aangetroffen, dan worden ze verzocht dit te melden bij de politie Twente, team Almelo, 0900-8844 en de medicijnen bij de politie of apotheek af te geven. (09-060068)

---- --